Сайт joomix.org
Новини
header

IMG 20240323 165159 23 березня 2024 року в Старовижівському ліцеї уже для третьої групи  вчителів початкових класів, вихователів ГПД та асистентів вчителів Старовижівської громади та педагогів Сереховичівської громади було проведено тренінги за освітньою програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід в початковій школі в реаліях сьогодення» за сприяння The LEGO Foundation.
 Усі учасники тренінгу працювали у творчих локаціях, генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, ділилися досвідом, демонструючи на практиці вміння вибудовувати конструктивну взаємодію з дітьми відповідно до їхніх інтересів і потреб.
 Ця зустріч наших педагогів залишила позитивні емоції та враження, а головне – можливість ефективніше реалізувати ідеї та досягти поставлених цілей у Новій українській школі.
 Висловлюємо подяку тренеру Карпук Вікторії за продуктивну співпрацю, адміністрації Старовижівського ліцею в особі Оксани Анталовської за створені умови для роботи, а учасникам – за творчу активність і готовність професійно розвиватися.
                                     Разом ми – спільнота відповідального вчительства!

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене