Сайт joomix.org
Новини
header

imgonline com ua AutoContrast 1lf0vhjIuEyd1W4З 11 грудня 2023 року, впродовж тижня, учитель Поліської гімназії Віталій Яриніч разом з 8 волинськими вчителями географії долучилися до участі в обласному етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2024». Конкурсантам необхідно було описати та презентувати свою педагогічну діяльність (очно) й пройти п’ять випробувань: майстерка (очно),розробка програми дослідження (очно), проведення уроку у дистанційному режимі з використанням сучасних дистанційних технологій, проходження тестування з фахових та методичних знань, розробка та виконання практичної роботи.
 Всі конкурсні випробування наш учасник пройшов гідно, отримавши високу оцінку членів журі за педагогічну майстерність та професійну зрілість, і здобув номінацію «Перспективний вчитель».
  Вітаємо Віталія Яриніча з професійним визнанням серед кращих педагогів Волині!
 Війна принесла усім українцям багато горя, втрат, переживань, але не зупинила бажання учителів, навіть в умовах воєнного стану, змінюватися і ставати професійно кращими. Радіємо успіхам кожного з педагогів нашої громади,зичимо старанно та гідно продовжувати шлях до професійних вершин!

 

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене