Сайт joomix.org
Новини
header

1692710097366

Упродовж 17-18 та 21 серпня цього року представники робочої групи Старовижівської селищної ради провели обстеження усіх 18 закладів освіти на предмет їх готовності до нового 2023/2024 навчального року.

До складу комісії були запрошені: заступник селищного голови Юрій Кудацький, начальник гуманітарного відділу Валентина Яриніч, начальник відділу фінансів Раїса Павлова, представники Держпродспоживслужби Володимир Черемшук, Юлія Дмитрук, Ольга Ковальчук; головний спеціаліст Державної служби з надзвичайних ситуацій Роман Семенюк, інспектор ювенальної превенції Анастасія Зуб.

Головна увага була закцентована на підготовці захисних споруд, які можна використовувати для укриття учасників освітнього процесу. Упродовж літнього періоду працівники усіх закладів освіти активно працювали над ремонтом найпростіших укриттів та приведенням їх у відповідність до вимог нормативних документів. Було проведено побілку, фарбування стін та стелі, модернізовано систему освітлення, підведено Інтернет; укладено бруківку на підлогу в укриттях Старовижівського ліцею та Старовижівського ЗДО, встановлено автоматичні замки для відчинення дверей.

За результатами обстежень комісія рекомендує навчання в очному форматі для Старовижівського, Мизівського Смолярівського ліцеїв; Галиновільської, Нововижвівської, Поліської, Седлищенської гімназій; Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості, Старовижівського інклюзивно-ресурсного центру, Старовижівської музичної школи; Старовижівського, Мизівського, Галиновільського, Смолярівського, Поліського ЗДО та дошкільних підрозділів у Седлищі і Новій Вижві.

У зв’язку з відсутністю укриттів, пропонується дистанційне навчання для Старогутівського опорного ліцею, Чевельської гімназії та Старогутівського ЗДО.

Остаточне рішення про формат навчання, режим роботи закладів освіти будуть приймати колективи закладів спільно з батьками, зважаючи на безпекову ситуацію в Україні та висновки комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Гуманітарний відділ селищної ради

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене