Сайт joomix.org
Новини
header

 IMG 20231210 152246 19-10 грудня 2023 року для вчителів 1-4 класів Старовижівської громади відбулися навчальні тренінги «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» в межах підтримки відновлення освіти України the LEGO Foundatio. Завдячуючи тренеру НУШ Вікторії Карпук учасники тренінгу працювали у творчих локаціях та практикувалися у дієвому застосуванні нових підходів та інструментів, що забезпечують навчання в НУШ. Сподіваємось, що така сертифікована форма підвищення кваліфікації надасть 55 нашим педагогам нові можливості професійного розвитку.
 Навчання пройшло у дружній атмосфері та цікавій змістовній формі з використанням інтерактивних методів, шести цеглинок LEGO тощо. Педагоги генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, активно включалися у роботу, креативно та творчо підходили до виконання поставлених завдань, ділилися досвідом. Кожен учасник тренінгу отримав навчальний посібник.
 Щиро дякуємо тренеру Карпук Вікторії, адміністрації Старовижівського ліцею в особі заступника директора з навчально виховної роботи Анталовської Оксани,всім, хто долучився до організації та проведення тренінгу.

Разом ми  - спільнота відповідального вчительства!

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене