Сайт joomix.org
Новини
header

  IMG 2444Щорічно у другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту України. 7 вересня 2023 року в місті Луцьку представники обласної влади привітали з професійним святом тих, хто попри війну та складнощі воєнного стану, продовжують тренуватися, змагатися, досягати нових висот.
  Серед нагороджених спортсменів, тренерів, ветеранів спортивного руху, фахівців сфери фізичної культури та спорту - Рябук Євгенія, чемпіон з настільного тенісу Волинської обласної спартакіади серед депутатів рад у 2023 році, чемпіон з дартсу обласного Фестивалю фізичної культури і спорту у 2021 році, депутат Старовижівської селищної ради трьох скликань.Саме вона - ініціатор та організатор багатьох спортивно - масових заходів, які проводилися на території громади у 2021-2023 роках, зокрема: відкритого Чемпіонату Старовижівської ТГ з волейболу(чоловіки), Відкритого Чемпіонату Старовижівської ТГ з футзалу, Чемпіонату Старовижівської ТГ з міні - футболу, Відкритого турніру з волейболу серед ветеранів, Фестивалю фізичної культури і спорту Старовижівської ТГ. За її ініціативи та безпосередньої участі уже традиційним стало проведення у громаді І етапу Всеукраїнської дитячо - юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"),фестивалю "Козацький гарт", різноманітних спортивних змагань серед учнівської молоді.
  Вітаємо із заслуженою нагородою Рябук Євгенію! Зичимо здоров’я, наснаги, сміливих планів та їх реалізації, віри в свої сили та впевнено йти до перемоги. Нашої спільної Перемоги!
                                                                                                                                                Гуманітарний відділ

 

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене