Сайт joomix.org
Новини
header

329507220 552100536719117 583606676026011057 nНещодавно нашу країну сколихнули новини про агресивно налаштовані субкультури, які почали розноситися по всім ЗМІ та стали частиною обговорення у житті звичайних людей. Спробуємо розібратися, що ж таке "Редан" і що з цим робити.
 Сама назва і символіка руху "ПВК Редан" (приватна військова компанія "Редан") бере свій початок з японського аніме, де діє злочинна організація з назвою "Павук". Її символ - це павук із цифрою "4" на спині.
 Самі представники цієї субкультури називають себе неформалами, виступають проти футбольних фанатів, мігрантів, скінхедів. Також вони стверджують, що не відносять себе до приватної військової компанії, а називають себе так жартома.
 Одягаються редановці у темний одяг вільного крою, строкаті штани, у одязі присутня символіка павука із цифрою "4", мають довге чорне волосся.
 Небезпека такої субкультури полягає у:
- пропагуванні мови агресії та ненависті;
- спричиненні масових хаотичних бійок;
- вчиненні протиправних дій, порушенні закону;
- нищенні громадського майна;
- спричиненні фізичних розправ;
- залученні та маніпулюванні підлітками заради власної вигоди.
 Як попередити подібні небезпеки?
1. Інформувати молодь про подібні групи, їх приховані цілі та небезпеки.
2. Приділяти увагу своїм дітям, вихованцям, підопічним: чим вони цікавляться в ЗМІ, з ким проводять час, які інтереси мають.
3. Залучати молодь до суспільно корисної діяльності та соціально важливих інтересів, хобі.
4. Формувати щире довірливе спілкування: питати про те, як проходить день, які є труднощі, який настрій, що стало причиною негативних емоцій тощо.
5. Формувати усвідомлення, що у будь-якій проблемній ситуації не треба боятися чи соромитися звертатися за допомогою до батьків, родичів або інших значущих дорослих.
                                                                                                                     Гуманітарний відділ селищної ради

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене