Сайт joomix.org
Новини
header

 

IMG 20230224 114544Старовижівська селищна рада з перших днів оголошення воєнного стану в Україні забезпечила активну позицію щодо надання гуманітарної допомоги створивши 25 лютого 2022 року Пункт гуманітарної допомоги.
 За рік, що минув з часу існування пункту, зібрана місцевими жителями та отримана від іноземних донатів гуманітарна допомога була спрямована на підтримку внутрішньо переміщених осіб, які прибули до нашої громади, допомогу жителям міст і сіл після деокупації, а також воїнам ЗСУ на передових позиціях та в зонах ведення активних бойових дій.
 Перші місяці Пункт працював цілодобово, без вихідних. До його роботи були залучені працівники Старовижівської селищної ради, Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості,Старовижівського інклюзивно - ресурсного центру, Старовижівського краєзнавчого музею.
 Продукти харчування, сільськогосподарську продукцію, консервацію, ковдри, матраци, подушки, теплий одяг та інші речі жителі громади, в тому числі зі старостинських округів, підприємці, волонтери щоденно приносили особисто або доставляли власним транспортом. Гуманітарна допомога також надходила від благодійних організацій, в тому числі від закордонних. Великі обсяги продуктів харчування, засобів гігієни, дитячого харчування, теплих речей, ліків безпосередньо з-за кордону привозили волонтери нашої громади. За цей період діяльності Пункту видано близько 55 тонн  гуманітарної допомоги.
 Минув рік війни. Рік нескореності та жертовності кожного українця. Щирі слова подяки адресуємо місцевим жителям, волонтерам, які спільно допомагають всім тим, хто потребує підтримки, бо допомагаючи один одному, ми наближаємо нашу спільну перемогу.
                                                                     Єднання, підтримка, допомога - шлях до Перемоги!

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене