Сайт joomix.org
Новини
header

B364A826 B398 4846 9DDC 80D910F2AB1D20 лютого 2023 року, біля пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» за участю громадськості, представників влади та духовенства відбулося громадське віче вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.
 До присутніх звернувся селищний голова Василь Камінський:
 - Сьогодні ми вшановуємо героїв, які віддали своє життя за Україну й українців у час Революції Гідності. Героїв Небесної Сотні. Людей різного віку й професій, із різних регіонів, але однакових і справжніх цінностей.
Саме дев’ять років тому було вбито українців, які вирішили відстояти наш вибір на вільне майбутнє. Їх смерть показала нам справжнє обличчя нашого ворога. Єдині, як і тоді, ми продовжуємо нашу боротьбу заради майбутнього нашої держави та заради Героїв Небесної Сотні, які перемогли у тому бою. Попереду – остаточна перемога.
 В знак своєї шани загиблим присутні поклали квіти до стели Героїв Небесної Сотні та пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України».
 Заупокійний молебень за спокій душ загиблих Героїв Небесної Сотні, які неоголошеної війни на Сході України відслужили настоятель храму святителя Василія Великого – отець Іван, настоятель храму Благовіщення Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви – отець Володимир та клірик Свято-Преображенського храму селища Стара Вижівка отець Миколай.
  Світла пам’ять усім, хто віддав своє життя за Україну та українців!
                                                                            Вічна шана Героям Небесної Сотні!

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене