Сайт joomix.org
Новини
header

picturepwek

Міжнародна Федерація Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариства Червоного Хреста України реалізують спільний проєкт щодо надання грошової допомоги особам з інвалідністю внаслідок війни.

Процедура та порядок отримання такої допомоги визначені постановою КМУ № 1393 від 16.12.2022 року, якою затверджено Порядок реалізації спільного з Міжнародною Федерацією Товарист Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариством Червоного Хреста України проєкту щодо надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни (далі - Порядок).

Так, відповідно до п.2 Порядку, право на отримання грошової допомоги мають повнолітні громадяни України, яким відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війн.

Виплата грошової допомоги здійснюється незалежно від отримання особами інших видів допомоги. Виплата грошової допомоги здійснюється на банківський рахунок заявника у розмірі 4 000 гривень на місяць протягом чотирьох місяців.

Розмір отриманої грошової допомоги не враховується під час обчислення сукупного доходу сім’ї заявника для всіх видів соціальної допомоги, що надаються відповідно до законодавства.

З повним текстом Порядку та процедурою надання зазначеної грошової допомоги можна ознайомитись за Посиланням.

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене