Сайт joomix.org
Новини
header

Більше року тому широкомасштабна війна увірвалася у наш дім і назавжди змінила звичне всім життя. Навіть у тилових областях освітній процес часто переривається через повітряні тривоги і загрози ракетних ударів. Отож, організація належного навчання за таких умов стала справжнім викликом для педагогів, а здобуття знань – цілою пригодою для учнів.
 Саме тому волонтерська організація «Молодіжний центр Волині/ Співдія Луцьк» у партнерстві із дитячим фондом ООН UNICEF втілили у життя проєкт «Школа в коробці», аби допомогти вчителям нашої області впоратися із цим завданням.
 Чотири освітніх заклади Старовижівської громади (Старовижівский, Мизівський, Смолярівський ліцеї і Галиновільська гімназія) взяли участь у проєкті та отримали гуманітарну допомогу від фонду – бокси зі шкільним приладдям та по 10 переносних ємкостей для питної води. Кожен такий бокс важить майже 48 кілограмів. Набір містить велику кількість канцелярського приладдя: маркери, пензлі, крейда, ручки, олівці, лінійки, зошити тощо. Усе отримане буде використовуватись учнями під час уроків, виховних та військово-патріотичних заходів.
                                                              Щиро вдячні організаторам та партнерам проєкту.
                                                                        Тримаймося! Ми – сильні! Ми – Україна!

                                                                                                                                    Гуманітарний відділ селищної ради

 

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене