Сайт joomix.org
Новини
header

uchitel rokuЦьогорічний І (перший) тур всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023" став знаменним для педагогів Поліської гімназії. З нечисельного педагогічного колективу двоє вчителів зголосилися до участі у професійному конкурсі: у номінації «Початкова освіта» - Яриніч Юлія Степанівна, у номінації «Фізична культура» - Стасюк Інна Олександрівна. Саме вони представляли Старовижівську громаду серед 49 вчителів початкових класів та 24 вчителів фізкультури з усієї Волині.
 Конкурс, який тривав у січні - лютому 2023 року, передбачав відбірковий етап (тестування, практична робота, майстер-клас в дистанційному режимі) та фінальні випробування (методичний практикум та конкурсний урок). Конкурсні випробування були складними, потребували майстерності, фахових знань та значного досвіду використання електронних ресурсів, платформ та сервісів, проте професійні знання та уміння допомогли нашим учителькам досягти значних результатів: Стасюк Інна Олександрівна була номінована як "Творчий вчитель" у фіналі конкурсу, який відбувся у Луцькому ліцеї №11; Яриніч Юлія Степанівна була в числі тих педагогів, які у відбірковому турі зуміли продемонструвати зразковий майстер-клас та навчальний проєкт. Знаковим також є те, що невелика сільська гімназія довела, що її педагоги є конкурентноспроможними і здатні досягати професійних вершин в освітянському середовищі Волині.
 Вітаємо Інну Олександрівну та Юлію Степанівну з успішним для них завершенням випробувань! Зичимо їм яскравого горіння, творчого піднесення, душевної рівноваги і ніколи не втрачати того дорогоцінного таланту, яким наділив Господь: уміння вчитися і вчити інших.

 Гуманітарний відділ селищної ради

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене