Сайт joomix.org
Новини
header

darУВАГА!!! СТАРОВИЖІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА повідомляє, що у Державному аграрному реєстрі виробники сільськогосподарської продукції у 2023 році зможуть отримати допомогу.

 За умовами програми, безповоротну допомогу зможуть отримати аграрії, які будуть попередньо зареєстровані в Державному аграрному реєстрі (dar.gov.ua).

Зареєстровані у ДАР фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, що відповідають критеріям програми, отримали а 2022 році безповоротну допомогу по Волинській області в розмірі:

     3100 грн на один гектар оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (але не більше 372 тис. грн), яка надана 2 282 власникам;

     5300 грн на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача (але не більше 530 тис. грн), яка надана 845 власникам корів області.

Доступ до ДАР: dar.gov.ua.

 ДАР створений на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування Державного аграрного реєстру та удосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції», постанови Кабінету міністрів України №573 від 02.06.2021 «Про функціонування Державного аграрного реєстру».

Протягом останніх трьох років Європейський Союз підтримує впровадження Державного аграрного реєстру в Україні. Завдяки технічній та фінансовій допомозі ЄС уряд розробив відповідне програмне забезпечення та провів два пілотних впровадження перед загальнонаціональним впровадженням у серпні 2022 року.

За детальною інформацією з приводу реєстрації в Державному аграрному реєстрі можна звертатись за телефоном: - 0500124600 Шпак Оксана Анатоліївна - головний спеціаліст управління агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене