Сайт joomix.org
Новини
header

У зв’язку з військовим станом, який оголошений в Україні більшість підприємств, установ та організацій опинились у складному фінансовому становищі. Незважаючи на складну ситуацію, яка склалася на сьогодні Старовижівське ВУЖКГ продовжує надавати весь перелік комунальних послуг відповідно до своєї статутної діяльності, а також постійно надає різного роду суттєву допомогу ЗСУ та територіальній обороні.

Нагадуємо, що від вчасного та повного розрахунку за надані послуги залежить подальше повноцінне функціонування цього підприємства.

Нині утворилась заборгованість по сплаті за комунальні послуги станом на 01.04.2022 року по:

Водопостачанню та водовідведенню в сумі 49900грн.;

Вивезенню побутових відходів в сумі 50300грн.

Переконливо просимо споживачів комунальних послуг невідкладно погасити заборгованість.

Звертаємось до усіх жителів громади, які не уклали договір з ВУЖКГ на вивезення ТПВ, щоб в найкоротший термін уклали договори по утилізації ТПВ, так як захоронення сміття та впорядкування сміттєзвалищ здійснює комунгосп. Варто зазначити, що для цього затрачаються значні матеріальні та трудові ресурси. Тому просимо усіх жителів громади заключити відповідні договори з ВУЖКГ для того, щоб утримувати в належному стані територію громади. Окрім того, відповідно до пункту 4.2 розділу 4 Правил з питань благоустрою, забезпечення чистоти і порядку та додержання тиші в громадських місцях на території селищної ради, затверджених рішенням виконавчого комітету селищної ради від 27 квітня 2016 р. № 5/5, суб’єкти господарювання та громадяни, які мають будинки на правах приватної власності зобов’язані   укладати договори на вивезення, приймання та знешкодження побутових відходів. За невиконання цих умов передбачена адміністративна відповідальність.

Дякуємо за розуміння!

Анонси та оголошення

Error: No articles to display

создание веб сайтов в Коростене